Grattis Årets Talare 2019!

4 feb 2020

Hurra för Årets Talare Elizabeth Kuylenstierna, Beata Wickbom och Shahrzad Kiavash med flera som välförtjänt får bära titeln Årets Talare 2019. Tack till vår branschkollega Talarforum som uppmärksammar talarstjärnor som dessa på sin Talargala. Och stort grattis till alla vinnarna!

Så här löd motiveringen till Årets Talare 2019:

Boka Elizabeth Kuylenstierna för en föreläsning om arbetsglädje, kommunikation, konflikthantering, feedback och förändring.

Elizabeth Kuylenstierna – Årets Talare Kvinna
Oavsett om hon föreläser om ledarskap, kommunikation eller förändring, så lämnar hon ingen oberörd. Elizabeth Kuylenstiernas passion för människor och kommunikation lyser varje gång hon går upp på scen. Oavsett om hon ska guida en grupp ur en kris, eller leda en inspirerande kickoff, så tar Elizabeth alltid sin publik med samma engagemang, hon är där för att ge dem en upplevelse som räcker långt efter föreläsningen är slut.
Läs mer och boka Elizabeth Kuylenstierna här

Boka Beata Wickbom som moderator eller föreläsning om digitalisering.Beata Wickbom – Årets Talare Moderator
Beata Wickbom är en mästare på att både hantera det som händer på scen och i publiken. Hon är gärna med redan på planeringsstadiet, och är alltid påläst och får talare och åhörarna att känna att de är i trygga säkra händer. Med lätthet leder hon samtal och intervjuer på högsta nivå.
Läs mer och boka Beata Wickbom här

 

Boka Årets Talare Shahrzad Kiavash här!Shahrzad Kiavash – Årets Talare Genombrott
Redan innan Shahrzad Kiavash hade ställt sig på scen för första gången hade hon mirakulöst överlevt en livshotande sjukdom och över 40 operationer. Det krävdes ett mod och en kämpaglöd utöver det vanliga, och det är precis det som Shahrzad förmedlar varje gång hon föreläser. Det går inte ta miste på hennes återfunna livsglädje och gång på gång gör hon succé och får högsta betyg av åhörarna.
Boka Shahrzad Kiavash här

Här är alla kvinnliga talare som var nominerade till Årets Talare 2019:

Årets Talare
Elizabeth Kuylenstierna – Ledarskapscoach
Karin Zingmark – Marknadsstrateg
Ami Hemviken – Beteendevetare
Katarina Blom – Lyckopsykolog

Årets Moderator
Catarina Rolfsdotter-Jansson – Hållbarhetsexpert
Beata Wickbom – Digital folkbildare
Karin Klingenstierna – Moderator och sångerska

Årets Genombrott
Hanna Gerdes – Människorättsjurist
Rebecka Carlsson – Hållbarhetsentreprenör
Anna Frankzen Starrin – Kulturantropolog aka Robot-Anna
Shahrzad Kiavash – Triathonlöpare

Vill du boka Årets Talare 2019 eller en annan prisad föreläsare, moderator eller komiker? Slå oss en signal på 031-780 32 35 så hjälper vi dig snabbt!

Boka Årets Moderator Beata Wickbom här!