Grattis Nour och Tilde!

5 sep 2016

Vilken galahelg! Stort GRATTIS säger vi till Nour el Refai som fick priset Årets kvinnliga komiker vid Svenska Standupgalan. Och även GRATTIS till Tilde de Paula Eby som prisades som Årets kvinnliga programledare vid Kristallengalan 2016. De bästa av de bästa!

Svenska standupgalan hölls i lördags för femtonde året i rad i Lund. Nour El Refai som bland annat turnerat under 2016 med sin show ”En komisk depression” tog hem titeln som Årest kvinnliga komiker med motiveringen:

En av våra mest mångsidiga underhållare, som roat oss på tv och scen och visat att hon behärskar alla former av humor. Rolig, smart och med ett personligt tilltal som berör har hon visat att hon är störst just nu.

>> Läs mer och boka Nour el Refai här

Det svenska tv-priset Kristallen delades ut i 18 kategorier i söndags. I fyra av kategorierna röstades vinnarna fram av tv-tittarna under galan. Till Årets kvinnliga programledare röstade svenska folket fram Tilde de Paula Eby som bla leder Nyhetsmorgon och Hela Sverige Bakar.

>> Läs mer och boka Tilde de Paula här

Kvinnorna dominerade under kvällens Kristallen-gala. SVT:s expert Johanna Ojala blev historisk då hon tog hem priset ”Årets sportprofil i tv”, en kategori som fyra kvinnor nominerades till, bland andra Anna Brolin och Karin Frick som du också kan boka hos oss.

Slå oss en signal på 031-780 32 35 så hjälper vi dig snabbt att boka vinnarna till ditt nästa event!

Nour el Refai Årets kvinnliga komiker och Tilde de Paula Årets kvinnliga programledare!