Karin Frick

Sportig konferencier

Karin Frick är en rutinerad programledare som har hundratals direktsändningar bakom sig. Du har tex. sett henne som programledare för Handbolls-VM, Wimbeldon, Nyhetsmorgon och Barncancergalan. Som sportjournalist har hon intervjuat stjärnor som Zlatan, Usain Bolt och Serena Williams. Karin Frick är en uppskattad konferencier och moderator som passar de flesta arrangemang.

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

  • Konferencier
  • Moderator
  • Programledare

Presentation

Karin Frick arbetar som sportankare på Discovery Networks Sweden (Kanal 5, Kanal 9 och Eurosport) dit hon blev värvad efter många år på TV4. Här har hon tex varit programledare för herrarnas EM-kval och playoff i fotboll samt Kanal 5:s stora vårsatsning Ninja Warrior tillsammans med Adam Alsing och Mårten Nylén.

Karin Frick är uppvuxen i Jönköping och har alltid haft ett stort idrottsintresse. Hon har spelat tennis på elitnivå och fick ett stipendium för att spela tennis på college i USA (Miami). Idag är golf ett stort inslag i hennes liv.

Karin Frick arbetade på Sveriges Radio och SPORT-Expressen innan hon landade som programledare för sportsändningar i TV4. Där har vi sett henne leda Handbolls-VM, Friidrotts-VM, Wimbeldon, Hockeyallsvenskan och Stockholm Maraton. Hon har även varit programledare för Nyhetsmorgon samt varit korrespondent för TV4 i Kalifornien. Hon är en van intervjuare och har intervjuat idrottsstjärnor som Zlatan, Usain Bolt, Björn Borg, Rafael Nadal och Serena Williams.

Karin Frick är en uppskattad konferencier och moderator som passar i de flesta sammanhang, och i synnerhet idrottssammanhang. Hon har tex varit konferencier på SALK:s 100-årsjubileum tillsammans med Rikard Sjöberg och för Drottning Silvias Barnsjukhusgolftävling tillsammans med Henrik Hjelt.

Foto: TV4

SALK:s 100-årsjubileum
Drottning Silvias Barnsjukhus
Sommarkväll Gränna

– Sportankare på Discovery Networks Sweden (Kanal 5, Kanal 9 och Eurosport)
– Programledare tex herrarnas EM-kval fotboll, Handbolls-VM för damer och herrar, Franska Öppna Mästerskapen i tennis
– Programledare Barncancergalan – Det Svenska Humorpriset (direktsänd gala i Kanal 5)
– TV4 2007-2014 som programledare för sportsändningar samt stora sportevenemang, programledare för Nyhetsmorgon
– Korrespondent för TV4 och TV4 Sport 2008-2009 i Kalifornien
– Arbetade på SPORT-Expressen 2005-2007 som programledare och reporter
– SR-Radio Stockholm 2004