Anna Brolin

Idrottsgalen konferencier

Anna Brolin är en mycket omtyckt och rutinerad sportjournalist och programledare som du känner igen från Nyhetsmorgon TV4, Let's Dance, Fotbollsgalan och en rad stora sportevenemang som till exempel fotbolls-VM i Brasilien. Anna passar som konferencier och moderator för de flesta arrangemang och alldeles särskilt i idrottssammanhang. Hon har en naturlig trygghet på scen som får gäster att bjuda på sig själva och publiken att känna sig utvalda.

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

  • Moderator och konferencier

Presentation

Anna Brolin är ett välkänt ansikte från TV4:s sport- och underhållningsprogram. Hon har varit programledare för Nyhetsmorgon, Spårlöst, Fotbollsgalan, fotbolls-VM, friidrotts-EM, La liga, fotbollslandskamper och en rad andra sportsändningar. Anna har också haft det ärofyllda uppdraget som Julvärd för svenska folket.

Anna Brolin har ett stort idrottsintresse med egen bakgrund inom bland annat gymnastik, konståkning, klassisk balett, tennis och golf. Hon har arbetat som tennistränare i USA och golfinstruktör på Mallorca där hon även lärde sig tala spanska. Tidigare har Anna varit programledare för Viasat, hockey-VM i TV3 samt Davis Cup i TV8. Hon har även gjort programmet Golfmagasinet. Från Barcelona ledde hon fotbollsprogrammet ”Anna Brolins La Liga” i TV4 där hon skapade sig ett stort kontaktnät inom den spanska toppfotbollen.

Via sin utbildning inom Media management fick Anna ett stipendium för att åka till Peru och skriva uppsats för biståndsorganisationen Sidas räkning. Hon har fortfarande ett stort intresse för utvecklingsarbetet i tredje världen och även utrikespolitik. I tv-programmet Spårlöst reser hon jorden runt för att hjälpa personer hitta sina släktingar.

Anna Brolin har intervjuat idrottsstjärnor som Zlatan och varit programledare för några av Sveriges största TV-produktioner. Hon har en genuin nyfikenhet och en naturlig trygghet på scenen som smittar av sig på gästerna som gärna bjuder lite extra på sig själva. Anna Brolin är en utmärkt konferencier och moderator för både näringsliv och idrottsvärlden.

Foto: TV4

Fotbollsgalan
Swedavia
ByggFestival
Hästgalan
Svenska Idrottsledarpriset
Medelpads Idrottsgala

Julvärd TV4
Fotbolls-VM
Friidrotts-EM
Fotbollsgalan
Nyhetsmorgon
La liga
Spårlöst