Tilde de Paula

Populär programledare och konferencier

Tilde de Paula Eby är journalist och syns i TV-rutan som programledare där hon har lett program som Nyhetsmorgon, Let’s Dance, Hela Sverige Bakar, Spårlöst och När & Fjärran. För sina insatser i Nyhetsmorgon utsågs Tilde av svenska folket till Årets Kvinnliga Programledare 2016 och 2017 på Kristallen. Med tusentals direktsända timmar i ryggen, personligt engagemang och smittande utstrålning är Tilde de Paula Eby även en mycket populär konferencier och moderator. Boka Tilde de Paula här!

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

  • Programledare
  • Konferencier
  • Moderator
  • Debattledare

Presentation

Tilde de Paula Eby är journalist och en mycket omtyckt programledare som bland annat har Nyhetsmorgon, Hela Sverige Bakar, Spårlöst, När & Fjärran och stora galor på sitt CV.  Med tusentals direktsända timmar i ryggen, personligt engagemang och smittande utstrålning är Tilde även en mycket efterfrågad moderator, konferencier och debattledare utanför TV-rutan.

Tilde de Paula Eby har även varit programledare i radio, skrivit en rad krönikor samt två böcker, ”Gummimammor, plastpappor och bonusbarn: Handbok för styvföräldrar” (2012) och nu senast ”Tiden läker inga sår” (2015) som handlar om hur Tilde som ettåring anländer som flykting från Chile och om hennes kamp att rota sig i det land hon så länge varit en del av.

Tildes stora personliga engagemang för sina olika uppdrag gör henne till en mycket efterfrågad konferencier och moderator. Hon har bland annat lett stora galor som Polar Music Prize och Tillsammans mot Cancer. Andra exempel på uppdrag som visar Tilde de Paula Ebys bredd är Bröllopsmässan, Bonnier Sales Award, Grön Upphandling / Miljöstyrningsrådet, ICA 100 år och Inspirationsdagarna.

Värme, charm och energi får du när du anlitar Tilde de Paula Eby. Hon är dessutom flerspråkig och talar flytande svenska, engelska, spanska och portugisiska.

Boka Tilde de Paula Eby som konferencier, programledare, debattledare eller moderator.

ICA 100 år
Bröllopsmässan
Bonnier Sales Award
Miljöstyrningsrådet
Inspirationsdagarna
Midroc
Polar Music Prize
Tillsammans mot Cancer

– Årets kvinnliga programledare 2016 och 2017 på Kristallen
– Författare till två böcker
– Programledare Nyhetsmorgon, Lets Dance, Hela Sverige Bakar, Spårlöst, När och Fjärran mm
– Flerspråkig (svenska, engelska, spanska och portugisiska)

  • Du lyckades riva alla mina murar med dina känslor och din klokhet, dina ord gick in i varenda cell i min kropp.

    • Amelia
  • Du lyckades riva alla mina murar med dina känslor och din klokhet, dina ord gick in i varenda cell i min kropp.

    • Amelia
Close