Humorgala med kvinnliga komiker på Södra Teatern 28 april

20 apr 2018

Så många favoriter på en och samma scen! Nu har du möjlighet att se några av Sveriges roligaste komiker när Södra Teatern i Stockholm bjuder in till Humorgala med kvinnliga komiker den 28 april. Missa inte detta guldkorn till event där du får skratta med 11 av Sveriges roligaste kvinnor.

Humorgalan arrangeras till förmån för kvinnojoursrörelsen. Varje dag gör tvåhundra kvinnojourer i Sverige skillnad för våldsutsatta kvinnor och barn. På Humorgalan den 28 april skojar komikerna till förmån för Kvinnojouren Huddinge i samarbete med Södra Teatern.

På Stora scenen står några av Sveriges främsta komiker som Clara Henry, Cissi Wallin, Anna-Lena Brundin och Zinat Pirzadeh tillsammans med initiativtagarna Ami Hallberg Pauli och Malin Appeltofft för att stödja Kvinnojouren Huddinges viktiga kamp mot våld mot kvinnor.

Vi vill både lyfta kvinnor som tar plats genom att vara roliga samt hjälpa kvinnor som begränsats i sina liv på grund av våld och övergrepp” säger Ami och Malin, som arrangerar galan tillsammans med Södra Teatern.

Eftersom stand up i Sverige firar 30 år 2018 kommer även det nyinstiftade humorpriset ”Fanny” att delas ut. Förena nytta med nöje, kom och skratta och stöd systerskapet.

Här köper du biljetter till Humorgalan med kvinnliga komiker den 28 april

Hela överskottet går till Kvinnojouren Huddinge som har drabbats av brand i sina lokaler. Kvinnojouren fördelar pengarna i sina verksamheter.

På scenen ser du:
Ami Hallberg Pauli
Anna-Lena Brundin
Clara Henry
Elina du Rietz
Malin Appeltofft
Zinat Pirzadeh
…tillsammans med Cissi Wallin, Birgita Klepke, Elin Almén, Kina Larsson, Lill Marit Bugge och bandet KNASH.

Vill du boka någon av komikerna på Humorgalan till ditt event? Slå oss en signal på 031-780 32 35 så hjälper vi dig snabbt!

Humorgala med kvinnliga komiker på Södra Teatern 28 april.