Jenny Gourman Strid

Efterlyst, Stalkers och Brottscentralen

Kriminalreportern Jenny Gourman Strid har en lång erfarenhet av kriminaljournalistik. Hon har jobbat som reporter och programledare på långköraren Efterlyst, varit redaktör och programledare för Kristallen-belönade Stalkers, samhällsmagasinet Sanning och Konsekvens och prisbelönade Brottscentralen. Jenny brinner för brottsoffers upprättelse och kan berätta om ett och annat möte med allt från trippelmördare till bordellmammor. Boka Jenny Gourman Strid som moderator eller för ett föredrag om brott.

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

  • Moderator & Konferencier
  • Allmänhetens viktiga roll för brottsbekämpning
  • Specialanpassad föreläsning på tema brott, criminal minds, kriminologi, upprättelse, människan bakom brottet eller våld mot kvinnor

Presentation

Kriminalreportern Jenny Gourman Strid har en lång erfarenhet av kriminaljournalistik. Hon har jobbat som reporter och programledare på långköraren Efterlyst, varit redaktör och programledare för Kristallen-belönade formatet Stalkers, samhällsmagasinet Sanning och Konsekvens och prisbelönade Brottscentralen. Hon har träffat och intervjuat allt från trippelmördare, rånare och bordellmammor. Konfronterat hyresvärdar från helvetet, kvacksalvare som påstår att de kan bota cancer, tvivelaktiga hästhandlare till ryska maffiafruar. Men även haft förtroliga samtal med brottsoffer och deras anhöriga och bidragit till deras upprättelse.

Jenny Gourman Strid har stor erfarenhet från live-sändningar med hög puls och snabba resultat, samtidigt som hon i sin redaktörsroll är van med förberedande planering och manus. Hennes erfarenhet från TV tillsammans med den journalistiska nerven gör henne till en mycket duktig moderator eller konferencier i alla typer av sammanhang.

Förutom uppdrag som konferencier och moderator kan du anlita Jenny Gourman Strid för en föreläsning om brott, upprättelse, criminal minds, kriminologi, människan bakom ett brott, brottsofferperspektiv och våld mot kvinnor. I publiken sitter till exempel medarbetare hos försäkringsbolag, säkerhetsföretag, polisen, sjukvårdspersonal eller kriminalvård.

Boka kriminalreportern Jenny Gourman Strid för en föreläsning eller som moderator här!

– Tidigare programledare för Efterlyst
– Tidigare programledare för Brottscentralen
– Manusförfattare
– Drivit podcast med Hasse Aro
– Utbildad journalist
– Talar flytande ryska