Johanna Tömmervik

Innovationsledare och marknadschef

Johanna Tömmervik har en masterexamen i Innovation Management och har bl.a arbetat med innovationsforskning på RiSE SICS Swedish ICT. Hon har tidigare varit marknadschef för ByBrick, ett konsultbolag med fokus på den allra senaste tekniken bl.a inom säljeffektivitet och specialistområdet AR och VR. Johanna Tömmervik är en engagerad föreläsare om ny teknik och dess påverkan på kundrelationer, hur framtidens marknadsföring ser ut och hur ni utvecklar ert innovationsarbete.

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

  • The Future of Immersive Tech
  • The Future of Marketing
  • Framtiden är ingen önskelista
  • Johanna anpassar sitt material efter målgrupp och önskemål om rubrik
  • Moderator

Presentation

Johanna Tömmervik har dubbelexamen i Innovationsteknik och Företagsekonomi, och en MSc i Innovation Management. Tidigare har hon arbetat med innovationsforskning, som processledare på forskningsinstitutet RiSE SICS Swedish ICT (Information and Communication Technologies) och som projektledare på Strängnäs Business Park. Redan som 27-åring blev Johanna Tömmervik marknadschef för Prindit, en startup som mäter organisationers innovationsklimat och kan förutse utfall av projekt med ett unikt AI-baserat verktyg. Företaget utsågs till Årets Innovatör av Almi 2016. Idag är Johanna Tömmervik verksamhetschef på Valvet och tidigare var hon CMO på byBrick Interface, ett konsultbolag med fokus på den allra senaste tekniken, bland annat inom säljeffektivitet och specialistområdet AR och VR.

I en tid då alla organisationer genomgår någon form av digital transformation fylls etern ständigt av nya begrepp som Virtual Reality, Augmented Reality, Artificiell Intelligens och Internet of Things. Med ny teknik krävs innovation och nya tankemönster där vi behöver hitta ett sätt att förhålla oss till teknikutvecklingen som inte bara är nytt, utan också gör nytta för människor.

Johanna Tömmervik föreläser om ny teknik och dess påverkan på kundrelationer, hur framtidens marknadsföring ser ut och hur ni utvecklar ert innovationsarbete. Hur kommer egentligen tekniken att förändra verkligheten som vi känner den idag? Hon anlitas även för föreläsningar om LEAN ledarskap, hur vi utvecklar innovativa team och vad som är viktigt för att lyckas med digitalisering idag och i framtiden. Johanna Tömmervik är också en erfaren workshopfacilitator inom innovation och Design Thinking.

Med stor kunskap och nyfikenhet inspirerar Johanna Tömmervik organisationer till nya sätt att tänka och möta framtiden. Hon är påläst, engagerad och bjuder på konkreta exempel för att lyckas i det digitala landskapet.

Boka en föreläsning med Johanna Tömmervik på teman kring innovation, VR, AI, digitalisering och framtid.

Johanna Tömmervik anpassar föreläsning och rubrik efter önskemål men utgår till exempel från ”The Future of Immersive Tech” samt ”The Future of Marketing”.

Längd: ca 30-45 minuter
Språk: Svenska

Boka en föreläsning med Johanna Tömmervik på teman kring innovation, marknadsföring och framtid på 031-780 32 35.

 

Volvo
Stora Marknadsföringsdagen
Framtidsverket
The Hub 2018
Sparbanken Rekarne
NorthSpawn
Munktell Science Park
Digi3DSkiftet
Luleå Näringsliv
Futuristas
Mälardalens Högskola
WESTRAS

– CMO By Brick
– Marknadschef hos forskningsavknoppningen Prindit
– Processledare på forskningsinstitutet RiSE SICS Swedish ICT (Information and Communication Technologies)
– Projektledare på Strängnäs Business Park
– Styrelsemedlem hos Automation Region samt Westras – Västerås Startup Community
– Dubbelexamen i Innovationsteknik och Företagsekonomi och en MSc i Innovation Management.
– Yogalärare