Johanna Tömmervik

Innovationsledning med människan i centrum

Undrar du hur all ny teknik kommer att påverka era kundrelationer, hur framtidens marknadsföring ser ut eller hur ni utvecklar ert innovationsarbete kan Johanna Tömmervik ge er både inspiration och konkreta exempel. Johanna har en masterexamen i Innovation Management och mångårig praktisk erfarenhet av att utveckla innovativa lösningar och team. Hur kommer egentligen teknik som VR, AR, AI och IoT att förändra verkligheten som vi känner den idag? Johanna Tömmervik visar oss framtiden.

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

  • Framtiden är ingen önskelista
  • Framtidens styrelsearbete
  • The Future of Marketing
  • Framtiden – mer eller mindre människa?
  • Co-creation generation
  • Digital transformation
  • Vikten av fysiska möten i en digital värld
  • Moderator

Presentation

I en tid då alla organisationer genomgår någon form av digital transformation fylls etern ständigt av nya begrepp som Virtual Reality, Augmented Reality, Artificiell Intelligens och Internet of Things. Hur kommer egentligen tekniken att förändra verkligheten som vi känner den idag? Med ny teknik krävs innovation och nya tankemönster där vi behöver hitta ett sätt att förhålla oss till teknikutvecklingen som inte bara är nytt, utan också gör nytta för människor.

Johanna Tömmervik är en engagerad och påläst navigatör inom dessa områden, men har också mångårig praktisk erfarenhet av att utveckla innovativa lösningar och team. Med sin kunskap och nyfikenhet inspirerar hon organisationer till nya sätt att tänka på och möta framtiden.

Johanna Tömmervik har dubbelexamen i Innovationsteknik och Företagsekonomi och en MSc i Innovation Management. Till vardags är hon verksamhetschef på Sparkbanken Rekarnes unika satsning Valvet och jobbar även med innovation och digitalisering för banken. Tidigare har hon arbetat som Marknadschef på byBrick, ett IT-konsultbolag med fokus på den allra senaste tekniken. Hon har även jobbat med data- och innovationsforskning på forskningsinstitutet RISE. Redan som 27-åring blev hon Marknadschef för Prindit, en startup som mäter organisationers innovationsklimat och kan förutse utfall av projekt med ett unikt AI-baserat verktyg. Företaget utsågs till Årets Innovatör av Almi. Johanna sitter i flera styrelser, bl.a Automation Region, ett automationskluster som driver digitalisering och stärker svensk automationsindustri.

Johanna Tömmervik brinner för teknik, innovation, entreprenörskap och utveckling av processer, affärer och människor. Hon är en energisk och empatisk ledare med ett stort intresse för personlig utveckling och livsbalans och arbetar även som professionell yogalärare. Hon är en uppskattad inspiratör och föreläsare med svart bälte i LEAN ledarskap och hundratals timmar som workshopfacilitator inom innovation och Design Thinking i ryggsäcken.

Johanna Tömmervik anlitas för föreläsningar inom områden som ny teknik, framtidens marknadsföring och kundupplevelser, framtidens styrelsearbete, co-working och co-creation, innovationsledning, hur du utvecklar innovativa team och vad som är viktigt för att lyckas med digital transformation idag och i framtiden.

Längd: ca 30-45 minuter
Språk: Svenska

Exempel på föreläsningar:

– Framtiden är ingen önskelista
– Framtidens styrelsearbete
– The Future of Marketing
– Framtiden – mer eller mindre människa?
– Co-creation generation
– Digital transformation
– Vikten av fysiska möten i en digital värld

Boka en föreläsning med Johanna Tömmervik på teman kring innovation, marknadsföring och framtid på 031-780 32 35.

 

Volvo
Stora Marknadsföringsdagen
Framtidsverket
The Hub 2018
Sparbanken Rekarne
NorthSpawn
Munktell Science Park
Digi3DSkiftet
Luleå Näringsliv
Futuristas
Mälardalens Högskola
WESTRAS

– Verksamhetschef på Valvet, Sparkbanken Rekarne
– Driver F*ckuppodden om risktagande, mod, innovation och sårbarhet. Intervjuer med modiga risktagare, ledare och entreprenörer om det som ligger bakom framgången och solskenshistorierna
– CMO By Brick
– Årets Innovatör 2016
– Marknadschef hos forskningsavknoppningen Prindit
– Processledare på forskningsinstitutet RiSE SICS Swedish ICT (Information and Communication Technologies)
– Projektledare på Strängnäs Business Park
– Styrelsemedlem hos Automation Region samt Westras – Västerås Startup Community
– Dubbelexamen i Innovationsteknik och Företagsekonomi och en MSc i Innovation Management.
– Yogalärare