Josefin Johansson är Årets kvinnliga komiker 2018!

22 jan 2018

Sveriges roligaste kvinna heter Josefin Johansson! På Svenska Standupgalan 2018 utsågs Josefin Johansson till Årets Kvinnliga Komiker, ett pris som hon har varit nominerad till ytterligare två gånger. Josefin är ständigt aktuell på landets scener med standup, shower och teater. Nu är hon också aktuell i TV som tävlande i På Spåret och programledare för Smartare än en femteklassare.

Josefin Johansson är en talangfull mångsysslare som sjunger lika bra som hon skämtar och allra helst i kombination om hon själv får välja. Hon har skrivit och agerat för TV och radio sedan år 2006 då hennes karriär började på Sveriges Radio P3. Sedan dess har hon arbetat med flera av Sveriges mest populära program såsom Allsång på Skansen, Så ska det låta, Intresseklubben, Kändisbarnvakten, Det stora matslaget, Dobidoo, Extra Extra, Morgonpasset och Musikguiden i P3. Dessutom har hon jobbat som manusförfattare för t.ex. Robins, Gabba Gabba och Helt Sant – ett roligt vetenskapsprogram för barn. Josefin har även skrivit och medverkar i teaterföreställningen ”Drottningsylt” och hennes turnerande föreställning ”Tjejgrejer” har varit nominerad till Årets föreställning.

Och nu prisas Josefin Johansson alltså som Årets Kvinnliga Komiker vid Svenska Standupgalan 2018. En utmärkelse som skriver in henne i historieböckerna bredvid bland andra Ann Westin, Nour El Refai, Babben Larsson, Karin Adelsköld, Zinat Pirzadeh, Yvonne Skattberg, Anna-Lena Brundin och Marika Carlsson.

Josefin Johansson är en färgstark komiker med stor drivkraft och smittande energi. Du kan boka henne som komiker, konferencier och allsångsledare. Josefin arbetar även utomlands i tex. England, Japan och Tyskland. Som allsångsledare med hennes egen 90-tals inspirerade allsång My Little Allsång ger hon er en härlig teambuildingaktivitet och energiboost till konferensen. Tillsammans med kollegan Emma Knyckare får ni en oslagbar duo att boka som konferencierer eller galavärdar.

Boka Årets kvinnliga komiker Josefin Johansson för en peppande föreläsning, standup, allsång eller som rolig konferencier!

Läs mer och boka Josefin Johansson här

Josefin Johansson är Årets kvinnliga komiker 2018!