Katrin Sundberg

Mångsidig skådespelare och konferencier

Katrin Sundberg har gjort allt mellan himmel och jord inom nöjesbranschen. På scen, på film, i TV, sittande i regissörsstolen och framför mikrofonen i radio. Mest folkkär blev hon som karaktären Häxan Surtant i SVT, ett program som hyllades stort och belönades med TV-priset Kristallen. Nu är hon aktuell med den humoristiska soloföreställningen JAG GÖR VAD FAN JAG VILL. Katrin Sundberg kan du boka som rolig konferencier eller för en föreläsning med nedslag i jämställdhet, ålder och samtiden.

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

  • Konferencier
  • Jag gör vad fan jag vill - En skitrolig föreställning om allt jag tänker på

Presentation

Katrin Sundberg är skådespelare, koreograf, dansare, manusförfattare och regissör. Hon har gjort allt mellan himmel och jord inom nöjesbranschen. I urval kan nämnas TV och film som Alla för En, Parlamentet, Lasse Majas Detektivbyrå, En gång i Phuket samt Underbar och älskad av alla. Mest folkkär blev hon som karaktären Häxan Surtant i SVT, ett program som hyllades stort och dessutom belönades med TV-priset Kristallen.

På stora teaterscener har hon bland annat medverkat i Sagan om Karl-Bertil Jonssons Julafton, Bullets over Broadway och Flashdance. Därtill ett flertal egna föreställningar och nu senast den egna turnén ”Jag gör vad fan jag vill” som är en komisk, naken och underfundig betraktelse av livets många skeden. Den ger svar på frågor såsom varför hästar inte kan prata, hur tant-sex går till, varför kändismingel suger och när butiksbiträden förvandlas till marsvin.

Under det senaste året har Katrin producerat en mängd komiskt träffsäkra filmer i sociala media som fått en explosionsartad spridning och har mer än 10 miljoner visningar i skrivandets stund. Det var i samband med en intervju i TV4 om det enorma gensvaret, som Katrin fick frågan om varför hon gjorde filmerna. ”Det finns inget tema. Det handlar helt enkelt om att jag gör vad fan jag vill”, förklarade hon. Citatet blev klassiskt i hennes stora följarskara på Facebook och Instagram. Och idag finns det till och med en T-shirt med citatet som bärs av tusentals ”Katriners” runt om i landet.

Boka roliga Katrin Sundberg som konferencier eller för en föreläsning på 031-780 32 35.

– Författare till DÅM SÅM HAR SNIPPA FÅR BESTEMA (Forum)
– Sommarpratare
– Kristallenvinnare för Häxan Surtant
– Mängder av filmer, teateruppsättningar och tv/radioprogram