Linda Lindorff

Moderator med sunt bondförnuft

Härliga Linda Lindorff kan du boka som inspirerande föreläsare eller inlevelsefull moderator/konferencier. Med sitt glada, sprudlande och jordnära sätt har Linda gjort succé i TV-rutan. Du har bland annat sett henne i tv-programmen ”Bonde söker fru” och ”När och fjärran”. Hon föreläser om resor, hälsa och att utmana sig själv m.m. Linda är även en utmärkt moderator eller konferencier.

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

  • Utmana dig själv
  • Inspiration kring motion och hälsa
  • Resetips på underhållande vis
  • Moderator och konferencier

Presentation

Linda Lindorff är reporter, programledare, föreläsare, moderator och konferencier. Hon är född och uppvuxen i Vilhelmina i södra Lappland. Hon älskar utomhusaktiviteter som jakt, fiske, skid- och skoteråkning. Det är därför ingen slump att hon med stor inlevelse och skicklighet leder reseprogram och utomhusprogram.

Linda började arbeta som allmänreporter på TV4:s lokal-tv i Umeå och utbildade sig så småningom till journalist på Strömbäcks folkhögskola. Av en händelse fick hon sedan arbete på TV3:s nyheter och väder, och med det var Lindas tv-karriär inledd. Därefter har man bl.a. kunnat se Linda i program som När & Fjärran, Farligt möte, Bonde söker fru, Äntligen trädgård, Robinson och Hela Sverige Syr.

Annat som kan vara intressant att veta om Linda är att hon gillar mat, fotografering, människor och musik, samt att hon valdes till fröken Sverige 1990.

Med positiv energi och nyfikenhet åtar sig Linda konferenciers- och moderatorsuppdrag och hon föreläser gärna om ämnen som resor, TV-inspelningar och mediaproduktion, ”Utmana dig själv” samt motion och hälsa.