Laila Bagge

Entreprenör och talangscout

Laila Bagge är den framgångsrika entreprenören, managern, föreläsaren, låtskrivaren och sångerskan som blev känd för svenska folket i och med sin medverkan i Idol-juryn och Lets Dance. Som föreläsare talar Laila om entreprenörskap, marknadsföring, om sitt eget liv och hur hon hamnat där hon är idag. Men framför allt om att man måste tänka utanför ramarna och våga misslyckas om man vill lyckas!

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

  • Entreprenörskap- Företagsverksamhet, marknadsföring, hur man tänker utanför ramarna. Laila berättar även om sitt liv- och hur hon har kommit dit hon är idag.

Presentation

Laila Bagge har bland annat arbetat som manager och talangscout för Sony BMG i New York och skapat gruppen Play för som sålde över en miljon album. 2008 blev hon känd för svenska folket genom sin medverkan i Idoljuryn där hon satt i hela 8 år. Hon har med Andreas Carlsson och Anders Bagge även medverkat i TV-programmet Made in Sweden där de hittade två artister att göra musikalbum med. Året därpå återförenades och omlanserades Lailas gamla grupp Play i samma program. Laila designar även kläder för Rock by Sweden och har en egen smyckekollektion för Rock by Sweden Åsitas

Som föreläsare talar Laila Bagge om entreprenörskap, företagsverksamhet, marknadsföring, PR, att man ska tänka utanför ramarna och varvar detta med sin egen fascinerande livshistoria och hur hon hamnade där hon är idag. De viktigaste budskapen är att tänka annorlunda och att man inte får vara rädd att misslyckas om man vill vinna!

Suttit i Idoljuryn 2010, 2009, 2008
Låtskrivare för Celine Dion och Maya
2:a i Lets Dance 2009
Talangscout för Sony BMG i New York
Entreprenör och föreläsare

Suttit i Idoljuryn 2008-2015
Låtskrivare för Celine Dion och Maya
2:a i Lets Dance 2009
Talangscout för Sony BMG i New York
Entreprenör och föreläsare