Låt vinnarna visa vägen

1 jun 2016

Vad skiljer egentligen en vinnarskalle från oss övriga glada motionärer? Här har vi valt ut några av de idrottsprofiler och äventyrare som hittat nycklarna till framgång och dessutom förpackat svaren i mycket populära föreläsningar. Passar arrangemang som vill lyfta målprocesser, teamwork, ledarskap eller fylla deltagarna med ny energi och drömmar.

Så kontakta oss inför ditt nästa event. Vi är snabba, trevliga och duktiga på att träffa rätt. Dessutom till marknadens bästa priser. Slå oss en signal på 031-780 32 35 så hjälper vi dig snabbt att boka rätt föreläsare till ditt event!

Ett urval av våra populära vinnare:

Magdalena ForsbergMagdalena Forsberg – Mästarnas Mästare med mål i sikte
Hur motiverar man sig till att nå sina mål så att de inte bara blir ouppnåeliga drömmar? Den folkkära skidskytten Magdalena Forsberg föreläser om mål, motivation och drivkrafter i med- och motgång. Med exempel från sin framgångsrika karriär inspirerar hon oss att med tankens kraft se möjligheter och bli både lyckligare och få mer energi.
Läs mer om Magdalena Forsberg här

Renata ChlumskaRenata Chlumska – Äventyrare på väg ut i rymden
Renata Chlumska är den kända äventyraren som har bestigit Mount Everest som den första svenskan i världen, rundat USA helt på egen kraft och kört motorcykel från Indien till Sverige. Som föreläsare talar hon om sina otroliga expeditioner och äventyr men även om mål och visioner, teamwork och att alla kan uppfylla sina drömmar, bara man vågar!
Läs mer om Renata Chlumska här
Annelie PompeAnnelie Pompe – Fridykare och 7 summits klättrare
Från djupaste botten till högsta topp. Ta ett djupt andetag och följ med på en unik föreläsning med Annelie Pompe. Hon har tagit världsrekord i fridykning och bestigit de 7 högsta bergstopparna i alla världsdelar. Annelie pratar inte bara om prestation och äventyr. Hennes föreläsningar är kopplade till vardagen och hur vår inställning till livet påverkar hur vi lever. Hon menar att det största äventyret av alla sker inombords, inte på Mount Everest.
Läs mer om Annelie Pompe här

Anja PärsonAnja Pärson – Världsmästare och bragdvinnare
42 världscupsegrar och 19 mästerskapsmedaljer gör henne till en av världens främsta idrottare genom tiderna. Med bagaget fyllt av idrottsliga bragder, genuin glädje och stort engagemang föreläser Anja Pärson om vikten av att tro på sig själv, möta sina rädslor och motivera sig själv varje dag. Hon är en av våra mest folkkära profiler och omtyckta föreläsare. Boka en inspirerande föreläsning med Anja Pärson här!
Läs mer om Anja Pärson här

Anna SunnebornAnna Sunneborn – Veteranvinnare och JA-sägare
Det är aldrig för sent att börja. Anna Sunneborn startade sin friidrottskarriär som 35-åring och har över 50 veteran-SM guld, VM-silver och internationella rekord. Anna föreläser om att säga JA till livet. Endast 3% av Sveriges befolkning jobbar med målsättning och den siffran hoppas Anna kunna öka. Hur vill du att ditt liv ska se ut i morgon, nästa månad, nästa år och om 10 år? Anna Sunneborn lär oss att bli regissörer i våra egna liv.
Läs mer om Anna Sunneborn här