Maja V Mutsson

Mångfaldsexpert som rekryterar

Maja är entreprenören och föreläsaren som gillar att utmana, ifrågasätta och prata värderingar. Som föreläsare jobbar hon för att få företag och organisationer att se på mångfaldsarbetet med mer affärskritiska ögon samt koppla mångfaldstänkandet till organisationens övergripande utvecklingsarbete. Boka en föreläsning med Maja V Mutsson om mångfald, integration och kulturmöten här.

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

  • Mångfald som en integrerad del i verksamhetsutvecklingsarbetet
  • Är din organisation mångfaldssmart?
  • Mångfald och affärsnytta
  • Diversify or Die – eller varför mångfaldsarbetet är en överlevnadsfråga

Presentation

Maja V. Mutsson är utbildad journalist samt socionom med inriktning på verksamhetsutveckling. Efter några år inom det offentliga startade hon eget företag år 2006. Idag jobbar Maja framgångsrikt med att kombinera en tjänst som universitetsadjunkt på Malmö Högskola med eget företagande. Maja håller i föreläsningar, seminarier och workshops om mångfaldsutveckling, mångfaldsrekryteringar, mångfald kopplat till kundnytta och myten om de mångfaldssmarta organisationerna.

Maja är ingen vanlig föreläsare. Hon tycker att det är okej att skratta om egna och andras fördomar samtidigt som hon är övertygad att det är dags att arbeta aktivt med att motarbeta Jantelagen.

Maja V Mutsson är grundare till sydsveriges enda rekryteringsföretag som fokuserar på kandidater med internationella meriter och utländska yrkeserfarenheter. Genom att arbeta med mångfaldsutveckling tydliggör Maja för sina kunder hur dessa kan använda kandidaternas/medarbetarnas internationella erfarenheter som konkurrensfördelar.

Svenskt Näringsliv
Timbro Syd
Sydsvenska Industri –och Handelskammaren
Malmö Stad
Hässleholms sjukhusorganisation
Växjö kommun

Magister i verksamhetsutveckling vid Malmö Högskola
Har hållit föredrag för sammanlagt över 2000 personer från såväl privat, offentlig som ideell sektor
Utvald av Länsstyrelsen Skåne som en av några få företagare som träffade Kronprinsessan Viktoria sept 2008
Nominerad till Malmö Stads Näringslivspris inom mångfald
Vald av Svenskt Näringsliv som ambassadör för Fri Företagsamhet