Malin Ewerlöf

En av Sveriges bästa löpare

Maxa träningen! Malin Ewerlöf utgår från sin 20 år långa karriär som elitlöpare när hon föreläser om vikten av att sätta mål, konsekvent handlande och uthållighet som skapar resultat - både idrottsligt och i vardagen. Med 23 SM-guld och flera svenska rekord i ryggen vet Malin hur rätt tankesätt och kunskap hjälper dig att få in träning i vardagen, även när motivationen tryter. Boka en föreläsning med Malin Ewerlöf om löpning, träning, hälsa, mål, mental träning och motivation!

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

  • Balans i livet
  • Löpteknik
  • Löpträning i grupp

Presentation

Malin Ewerlöf har gjort sig känd som en av Sveriges bästa löpare. Hon har vunnit 23 SM-guld och satt flera svenska rekord, bland annat på 800 meter och 1 500 meter. Malins stora internationella genombrott kom 1989 då hon som 17-åring vann guld på terräng-VM för juniorer. Medeldistans, terränglöpning och maraton hör till de grenar som Malin Ewerlöf har tävlat i. År 1998 nådde Malin toppen av sin karriär då hon vann den enda svenska medaljen vid EM i Budapest med ett silver på 800 meter.

År 2002 valde Malin att lägga elitkarriären åt sidan för att läka sina sargade hälsenor. Numera är hon framförallt PT för motionärer i löpning, samt föreläsare. Hon tränar fortfarande mycket och är engagerad i frågor kring hälsa och träning. Malin Ewerlöf är en ofta anlitad expert i media, driver löparpodden Ewerlöf & Månström och är författare till boken ”Bli en bättre löpare med Malin Ewerlöf”. Hon har även medverkat i flera stora TV-produktioner som Mästarnas Mästare, Superstars och Gladiatorerna.

Malin Ewerlöf hjälper er att maxa träningen. Hon föreläser om hur rätt tankesätt och kunskap hjälper dig att få in träning i vardagen, även när motivationen tryter. Hur ser vägen ut mot ett utsatt mål? Hur får man tiden att räcka till? Hur tränar man rätt så att kroppen håller i längden? Och hur vänder man ett misslyckande till något positivt? Malin har en personlig och lättsam stil med målsättningen att ge publiken konkreta tips, energi och motivation för att ta hand om sin hälsa på rätt sätt och att få in träning i sitt liv. Du får också inblick i en elitidrottares liv och erfarenheterna därifrån.

Boka en föreläsning med Malin Ewerlöf på om löpning, träning, hälsa, mål och motivation.

Längd: ca 60 min
Föreläsningen kan anpassas i längd liksom innehållet inom ramen för motivation, träning, mental träning, kost och hälsa.
Målgrupp: Alla sammanhang, stora som små, där en motivationshöjare till att börja träna och träna rätt behöver lyftas fram.

Balans i livet
Träning har alltid hjälpt Malin Ewerlöf att orka med allt i hennes vardag, att rensa bort stress, få nya idéer och få ny positiv energi. Med utgångspunkt från hennes över 20 år långa karriär som elitlöpare berättar Malin hur ett rätt tänk och rätt kunskap hjälper dig till att få in träning i din vardag även när motivationen tryter. Att få tiden att räcka till, att träna rätt så att kroppen håller i längden och hur kan man vända ett misslyckande till något positivt.

Löpträning
Alla kan inte ha som mål att bli världsmästare i löpning. Däremot är det viktigt för alla att ha en bra kondition för att orka med en allt tuffare vardag.

Boka en föreläsning med Malin Ewerlöf om löpning, träning, hälsa, mål och motivation på 031-780 32 35.

Danske Bank
Axis Communications
Gernandt & Danielsson Advokatbyrå
MAQS Advokatbyrå Sanofi
Scania
Clear Channel
Johnson & Johnson
Colgate
Midroc
Telia
Friskis & Svettis
Korpen
Medley
Sport Academy
Volvo

– EM-silver och IEM-silver 800 meter, JEM-guld och JVM-brons på 1500 meter samt JVM-guld i terränglöpning
– 23 stycken SM-guld på 800 meter, 1500 meter, 4 km terräng, maraton, 4 x 400 m stafett, 4 x 800 m stafett
– Svensk rekordhållare på 800 meter 1.59.44 (1996 – 2013) samt på 1500 meter 4.05.49 (1997 – 2013)
– Driver löparpodden Ewerlöf & Månström
– Författare till boken Bli en bättre löpare med Malin Ewerlöf
– Deltagit i Mästarnas Mästare, Gladiatorerna och Superstars
– Förbundskapten för juniorlandslaget i friidrott inom Svenska Friidrottsförbundet