Martina Haag

Modig och löparglad författare

Martina Haag är skådespelerska, författare, krönikör och föreläsare som inspirerar till att kasta sig ut i livet, trotsa alla rädslor och komma ut på andra sidan som en lyckligare och starkare människa. Hon uppmuntrar till att våga ta risker och hur man skaffar sig modet att leva det liv man faktiskt vill ha. Hur går man egentligen från värsting till världsbäst och varför börjar livet efter 40?

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

  • Balans i livet - om mod och att våga kasta sig ut
  • Heja heja! - Alla kan springa
  • Martina anpassar sitt material och specialskriver
  • Konferencier

Presentation

Martina Haag är författare, skådespelerska och krönikör och blev känd för de flesta i och med sin roll i filmen ”Underbar och älskad av alla”. Hon är dessutom författare till boken som filmen baseras på. Även boken ”Glada hälsningar från Missångerträsk” har filmatiserats och hade premiär hösten 2015. Sammanlagt har hon skrivit 8 böcker. Den senaste ”Det är något som inte stämmer” släpptes 2015.

Martina har fått många utmärkelser som Årets Krönikör, Årets Mamma och Årets Föräldraförebild.

När Martina Haag föreläser pratar hon om modet att våga kasta sig ut, att kunna ta risker och kämpa sig igenom motgångar för att komma ut lyckligare på andra sidan. Och om hur man faktiskt får balans i livet och om varför livet börjar efter 40. Eller 50. Eller varför inte 70?

Hon har även blivit populär med föreläsningen ”Heja Heja!” som peppar alla, till och med den lataste soffpotatisen, till att vilja börja springa. Både föreläsningen och boken med samma namn har blivit mycket populär och gett många en nystart när det gäller träningen.

Martina inspirerar på ett underhållande sätt genom sina självupplevda berättelser, om hur hon själv gjort bort sig, kämpat i motvind och sen blivit lyckligare, mer tillfreds och starkare. För det handlar ändå om att våga kasta sig ut i livet och se vart de tar dig. Det är motgångarna som gör att man växer som människa menar Martina, och det är så man skaffar sig livet man egentligen vill ha – genom att trotsa sina rädslor och vinna.

Martina Haag kan även ta uppdrag som konferencier.

Think big lectures
Västmanlands kommuner och landsting
Springtime Travel
Stockholm Stad
Sollentuna Bibliotek

Vinnare av ”På Spåret” 2012
Utsedd till Årets krönikör
Årets mama
Årets föräldraförebild