Paula Asarnoj

Nyfiken moderator och konferencier

Paula är programledare, moderator och kommunikatör med lång erfarenhet av intervjuer och debatter. Som moderator har hon en stark scennärvaro, är lyhörd, snabb i repliken och har lätt för att engagera och skapa ett pratvänligt klimat omkring sig. Det blir ofta spontana skratt när Paula Asarnoj är igång.

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

  • Paula arbetar som moderator i alla sammanhang men fungerar särskilt bra vid tillfällen som berör personlig utvecklig, relationsfrågor inom arbete och familjeliv, hälsa och välmående samt stress och smärthantering.

Presentation

Under hela Paula Asarnojs yrkesliv har kommunikationen varit det centrala. Drivkraften är mötet med människor och att få bidra till deras utveckling. Sedan 1995 har Paula arbetat som programledare, reporter och moderator för teve, radio och tidningar. Bland uppdragsgivarna kan nämnas Sveriges Television, Sveriges Radio och Svenska Dagbladet.

En av de frågor som Paula möter i sitt arbete som kursledare i pskoprofylax, förlossnings-förberedelse, är hur man skapar strategier för att våga möta utmaningar och gå emot sina rädslor. Här möter Paula individer med vitt skilda personligheter, resurser och behov. Genom ett coachande förhållningssätt hjälper hon till att stärka dem inför den stora utmaningen att föda barn. Här har hon stor användning av sin långa erfarenhet som programledare och intervjuare. Genom att lyssna, ställa relevanta frågor, belysa olika perspektiv kring frågeställningar och gemensam målbild, skapas en kreativ process i en trygg atmosfär.

Under åren som pressinformatör på SVT ansvarade Paula för presskonferenser och höll i frågestunder/debatter med konferensens keynote-speakers. Hon ansvarade även för mediaträning. Paula har även stor erfarenhet av studiointerjvuer och som debattledare och moderator. Hennes styrka som diskussionsledare/moderator är hennes nyfikenhet och förmåga att få kontakt med människor. Paula är tydlig, konkret och drivande, med en smittande livsglädje. Det blir ofta spontana skratt när hon är igång.

Kommunikatör/Informatör på Sveriges Television och ProfylaxGruppen
Programledare och reporter för Sveriges Radio/Sveriges Television
Frilansjournalist för bland andra Svenska Dagbladet och Vi Föräldrar
Kursledare i psykoprofylax – förlossningsförberedelse