Suzanne Sjögren

Programledare och sportjournalist

Suzanne Sjögren är en välkänd sportjournalist och programledare som har lett många stora mästerskap på Viaplay/TV6 och tidigare under 15 år på TV4. Fotbolls-VM, hockey-VM, handbolls-VM, friidrotts-VM, Formel 1, Champions League och Diamond League är bara några av alla stora TV-sändningar som Suzanne har guidat oss igenom. Nominerad som "Årets kvinnliga programledare" på Kristallengalan 2021. Boka populära Suzanne Sjögren som moderator eller konferencier till både gala och konferens!

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

  • Moderator / konferencier / programledare

Presentation

Suzanne Sjögren är en välkänd sportjournalist och programledare. Hon började som vikarie på SVT:s Sydnytt 1998 och blev känd för svenska folket som programledare för Lilla Sportspegeln. Idag är hon programledare för Viaplay. Suzanne var nominerad som ”Årets kvinnliga programledare” på Kristallengalan 2021.

Under Suzanne Sjögrens långa TV-karriär har vi sett henne som programledare för en mängd stora TV-sändningar och idrottsarrangemang, till exempel Fotbolls-VM, hockey-VM, handbolls-VM, friidrotts-VM, Formel 1, Americas Cup, Champions League, La Liga och Diamond League. Men även program som TV4 Nyhetsmorgon, Världens Starkaste Man och Guiness rekord TV.

Hos Suzanne Sjögren finns även ett stort intresse för ridsport och hon bor på en hästgård.

Suzanne Sjögrens långa erfarenhet och kompetens gör henne till ett säkert kort som moderator och konferencier för såväl mindre och intima samtal som för festligheter med stor publik. Hon har till exempel haft äran att leda Fotbollsgalan vid två tillfälle.

Foto: NENT press

– Nominerad till Årets kvinnliga programledare 2021 (Kristallengalan)
– Programlett Fotbollgalan två gånger
– Utbildad journalist
– Utbildad idrottslärare