Tips på roliga shower i sommar och höst!

20 jun 2017

Sommar, sol, uteservering, goda vänner och skratt. Extra roligt blir det när några av Sveriges roligaste komiker och personligheter ställer sig på scenen tillsammans. Här tipsar vi om två sommarshower vi inte tänker missa – och två shower efter semestern som du bör boka redan nu för att vara säker på en plats!

Badjävlar
Åtta av landets största komiker under en och samma kväll. Det är vad publiken på åtta sommarorter kommer få uppleva när Badjävlar för åttonde året i rad åker ut på standup-turné. I år medverkar Henrik Schyffert, Fredrik Lindström, Nour El Refai, Johan Rheborg, Emma Knyckare, David Batra, Soran Ismail och Måns Möller.
– ”För andra året i rad hänger jag med på Badjävlar, säger Emma Knyckare. Jag är varmare i badrocken och det skall bli så mäktigt att återigen få dela scen med några av Sveriges roligaste personer, erbjuda lite kvinnlig list bland alla dessa solbrända män och dessutom hälsa på hos Sveriges vackraste sommarstäder! Jag hoppas på skratt, nattbad och hotshots med Sveriges mest underskattade festprisse David Batra.”
Läs mer om Badjävlar och köp biljetter här

Västkusteffekten
För andra året i rad stiftar vi bekantskap med komikerturnén Västkusteffekten: fem av Sveriges mest välkända komiker slår sig samman och gör gemensam sak. Förra årets kärntrupp Mikael Tornving, Anna Blomberg och Tobias Persson tar detta år med sig Sveriges roligaste kvinna Ann Westin och dessutom Sveriges gladaste man Henrik Hjelt. Västkusteffekten är fem vänner som gillar varandra både utanför och på scen, även om Hjelts och Tornvings kärlek kan vara lite brysk ibland, och således kommer komikerna även uppträda både var för sig och tillsammans. När Ann Westin står på scenen går ingen säker och Anna Blombergs karaktärer gör sitt bästa för att prata förstånd i övriga medverkande, men alla som sett Tobias Persson i en Ö&B-reklam inser att det kan bli svårt.
Läs mer om Västkusteffekten och köp biljett här

Kvinnogrisarna
Kvinnogrisarna är en humoristisk och humanistisk föreställning om att som kvinna växa upp på nittiotalet och behöva inse att det som varit en normalitet var absolut onormalt. Att behöva omformas och agera därefter. Det är inte alltid helt smärtfritt. Om att vara förbittrad på 90-talisterna för att de är otacksamma och enligt oss och ”har haft det alldeles för lätt”. Men också avundas deras självklarheter i det vi fick tränas oss till. Kan vi lära oss något av varandra och ta rygg in i nästa decennium? Nu lämnar superpoddarna Anitha Schulman och Ann Söderlund den trygga fåtöljen i poddstudion och intar scenen med sina både samtida och dråpliga iakttagelser om allt vi inte visste att vi ville ha svar på. Vanligtvis brukar dessa damer ha tunna filter och sylvassa tungor i sitt snack och nu när publiken fyller sätena för live-smarrigheter så kastas hämningarna totalt.
Läs mer om Kvinnogrisarna och köp biljett här

En komisk depression
En komisk depression tar besökaren genom Nour El Refais uppväxt, utveckling och karriär, hon bryter ner och konkretiserar strukturella samhällsproblem på ett okonstlat, humoristiskt men samtidigt på ett allvarligt sätt.
– Jag har aldrig haft roligare på scen, än jag har precis nu. Folk frågar hur jag orkar spela samma föreställning om och om igen. Därför att jag älskar det. Jag skrev föreställningen för att ge barnet i mig upprättelse, berätta hennes historia. Och varje gång jag får chans att göra det så läker jag lite till. Och så får jag dra alla roliga skämt och historier som jag hållit tillbaka i andra sammanhang, hälsar Nour El Refai. Över 20.000 sålda biljetter och redan slutsålt på flera ställen. Skynda dig!
Läs mer om en komisk depression och köp biljett här

Tips på roliga shower i sommar och höst!

Vill du att någon av de kvinnliga komikerna, programledarna och föreläsarna kommer till ert event och underhåller? Slå oss en signal på 031-780 32 35 så hjälper vi dig snabbt att boka de bästa talarna.