Veronica Palm

Opinionsbildare och feminist

Veronica Palm är främst känd som en färgstark politiker och opinionsbildare i frågor som rör feminism och antirasism. Aktuell med boken Systerskap (2018). Veronica är generös med sina berättelser och hennes unika erfarenhet gör henne till en av de bättre på att beskriva makt, ledarskap, jämställdhet och demokrati. Hon är en uppskattad talare för sin förmåga att fånga intresse, använda humor och möta varje publik med ett personligt tilltal. Boka en föreläsning med Veronica Palm här!

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

  • Systerskap – vad är det och hur kan det användas?
  • Modernt ledarskap med hjärta och engagemang
  • Att ta sig igenom genussystem och härskartekniker
  • Hur når du ut i sociala media, och hur står du ut?
  • Moderator
  • Veronica Palm anpassar varje föredrag efter målgrupp och kan formulera andra föredrag om så önskas

Presentation

Veronica Palm är främst känd som färgstark politiker och opinionsbildare i frågor som rör feminism och antirasism. Under våren 2018 kommer hennes första bok Systerskap ut. Det är en självbiografisk berättelse om systerskap och maktstrukturer, men också en bok som bryter ner feminismen till begriplig och hanterbar och ger läsaren praktiska verktyg.

Under sina många år i offentligheten har Veronica Palm utvecklat en förmåga att skapa engagemang och intresse hos de hon möter. Med gedigen kunskap och lättsam ton kan hon synliggöra det centrala i varje fråga. Hennes erfarenhet gör henne till en uppskattad skribent, samtalsledare och föreläsare. Veronicas främsta verktyg är en genuin kunskap, humor och modet att vara personlig.

Veronica Palm är en uppskattad föreläsare som är generös med att dela med sig av sina knep. Hon talar främst kring Systerskap och andra frågor som rör feminism, allt från teorier kring härskarteknik och genussystem till mer praktiska sakfrågor som normbildande könsroller, föräldraförsäkring och porr.

Boka Veronica Palm som moderator eller för en föreläsning kring jämställdhet, sociala medier, härskarteknik, ledarskap och systerskap.

Foto: Mattias Vepsä

– Femton års erfarenheter av spelet i politikens centrum
– Författare till boken Systerskap (maj 2018)
– Krönikör och ledarskribent