Arantxa Álvarez

Programledare och sångerska

Arantxa Álvarez är programledare, sångerska, skådespelare och radiopratare som med sin charm, humor och smarta snabbhet tagit Sverige med storm! Några program som Arantxa har varit programledare för är Morgonpasset i P3, Musikhjälpen, Big Brother och Idol Extra. Arantxa har ett stort musikintresse och har även suttit som jury i ESC och Melodifestivalen. Boka Arantxa Álvarez som konferencier när ni behöver energi och humor! Arantxa arbetar även på engelska och spanska.

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

  • Moderator / konferencier / programledare

Presentation

Arantxa Álvarez är programledare, sångerska, skådespelare och radiopratare som med sin charm, humor och smarta snabbhet tagit Sverige med storm!

Arantxa (uttalas Arancha) syntes i tv redan 2013 då hon tävlade i Idol och ett par år senare återvände hon för att programleda Idol Extra. Tidigare har Arantxa varit programledare för Morgonpasset i P3 i flera år och har sedan dess i stort sett gjort de flesta program man kan göra i P3: Helgen, Fredag, Morgonpasset, Musikhjälpen, Osignat, Relationsradion, PP3 m.fl.

I tv-rutan har Arantxa även gjort program såsom Random Mix (SVT), Morgonshowen (SVT), Ridiculousness Sverige (MTV) och Fatta historia (UR).

Det stora musikintresset har lett till att Arantxa bl.a. har suttit med i ESC-juryn och mello-juryn. Hon lärde sig att spela gitarr i 12-årsåldern och har haft rockband.

År 2021 programleder Arantxa Big Brother tillsammans med Malin Stenbäck och gör stor succé som en del av den fasta panelen i Bäst i Test i SVT.

Arantxa är trespråkig: svenska, engelska och spanska.

– Programledare för Morgonpasset i P3
– Programledare Musikhjälpen
– Programledare Big Brother
– Jury i ESC och Melodifestivalen