Bella Funck

Lärande i förändring

Bella Funck är handledare, entreprenör och tidigare global utvecklingschef på Hyper Island. Hon föreläser om hur teknik, pedagogik och ny forskning förändrar hur och vad vi lär oss. Hon hjälper er att modernisera ert förhållningssätt och metoder för lärande, för att hjälpa er att konstant utvecklas som individer och organisation för att nå era mål. Boka en föreläsning med Bella Funck på teman kring lärande - tex. lärande organisationer, handleda lärande, lära sig att lära och framtidens lärande.

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

  • Leda lärande: “hur jag som chef kan leda och facillitera lärande”
  • Mitt lärande: “hur jag kan ta ansvar för mitt konstanta lärande”
  • Lärande organisation: “hur skapar vi en organisation som är i konstant samarbete, experimenterande och lärande”
  • Framtidens utbildare: “utbildarens roll förändras, vad betyder det och vad gör vi nu?”
  • Hybrid lärande “hur jag kan designa modernt lärande med hjälp av ny pedagogik och ny teknik”
  • Framtidens förmågor: “teknik utmanar våra behov kring kunskap och förmågor, hur kan vi utbilda och leda för att ta fram 21st century skills?”
  • Driva förändring “hur jag som förändringledare kan driva förändring med lärande som en motor”

Presentation

Bella Funck hjälper utbildare, skolor och organisationer att modernisera sitt lärande. Tidigare jobbade hon i åtta år på progressiva Hyper Island, som ledningsgruppsmedlem och global utvecklingschef, där hon drev kultur, pedagogik och produktutveckling, samt faciliterade utbildningar och digital transformationsresor för studenter och bolag över hela världen. Bella är i grunden utbildad digital designer/kommunikatör och var bland annat en i startup-teamet för Stardoll. Hon har även utbildat sig till coach, handledare och ledare.

Bellas föreläsningar är på svenska eller engelska, alltid interaktiva och adaptiva till kund och stund och lämnar alltid gruppen med något konkret att ta med sig och agera på. Med sin långa erfarenhet som processledare har hon förmåga att jobba med behoven i rummet och anpassa energi och fokus därefter.

Bella Funck vill lära individer och företag att ‘lära sig att lära’ tillsammans (colearn) för att snabbt kunna förändra sig om och om igen. Det innebär nya sätt att förhålla sig till sig själva, till varandra, till sitt arbetssätt, till sin kunskap och omvärld, och därigenom få nya resultat och innovationer. I en värld som förändras hela tiden, räcker det inte att skicka folk på kurser eller ta in ny kompetens, vi behöver också konstant lära oss tillsammans.

Bella Funck utgår från att framtidens lärande använder teknik som en möjliggörare för en kollaborativ, personlig, individ-styrd och integrerad upplevelse i vardagens flöde av livslångt lärande.

– Global utvecklingschef för Hyper Island
– Utbildad digital designer/kommunikatör
– Del av startup-teamet för Stardoll
– Utbildad coach, handledare och ledare