Eva Röse

Skådespelare och föreläsare

Eva Röse är en av Sveriges mest folkkära skådespelare och ett känt ansikte i både filmer och TV-serier samt från de stora scenerna på Dramaten och Stadsteatern. Eva Röse är också en stark röst i samhällsdebatten och för sitt engagemang i metoo och ett mer rättvist samhälle har hon tilldelats utmärkelsen Voice of the year. Boka Eva Röse som konferencier eller en föreläsning med lärdomar kring hur man kan hitta full kreativitet – under tidspress, med nya kollegor och under nya förutsättningar.

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

  • Skapa större tillit och kreativitet på arbetsplatsen
  • Hantera negativ stress
  • En personlig berättelse om med- och motgångar i karriären
  • Konferencier / programledare

Presentation

Eva Röse är en av Sveriges mest folkkära skådespelare och ett känt ansikte i både filmer och TV-serier samt från de stora scenerna på Dramaten och Stadsteatern. Eva rör sig mellan olika genrer såsom humor, drama och action – i ett urval av de senaste produktionerna finns Maria Wern, Heder, Helt perfekt och De dagar som blommorna blommar.

Eva Röse är också en stark röst i samhällsdebatten och för sitt engagemang i metoo och ett mer jämlikt samhälle har hon tilldelats utmärkelsen Voice of the year. I branschen blev hon ett av språkrören för uppropet #tystnadtagning och var även inbjuden att hålla tal i riksdagen och filmfestivalen i Cannes.

I sina föreläsningar talar Eva Röse om de utmaningar hennes yrke kan bjuda på, vilka viktiga lärdomar hon har fått med sig genom åren och inte minst från teaterscenen. Hon delar med sig av sina yrkeserfarenheter kring hur man tillsammans kan hitta full kreativitet – under tidspress, ofta i nya konstellationer, med nya kollegor och under nya förutsättningar.

Eva Röse är också en uppskattad konferencier med erfarenhet från bl.a Humorgalan, Börshajen Academy, Augustgalan och Stockholms filmfestival.

– Unicef ambassadör
– Voice of the year 2018 (Läkerol)
– Podcasten Röse & McAllister
– Examen Teaterhögskolan i Stockholm

  • Eva Röse höll det bästa talet i Fotbollsgalans historia!

    • Karin Haraldsson
  • Eva Röse höll det bästa talet i Fotbollsgalans historia!

    • Karin Haraldsson
Close