Isabelle McAllister

Programledare med hållbarhetskoll

Isabelle McAllister är TV-profil och kreatör som inriktar sig på hållbarhet inom förändringsprocesser, innovation och trenderi. Isabelle har ni sett i program som Fixa rummet, Äntligen hemma, Maxat, Sommartorpet och Klimatrenoverarna. I två år bodde hon med sin familj på Bali för vidareutbildning inom klimat- och miljöfrågor, en resa som tillför en extra dimension till hennes föreläsningar om förändring i en föränderlig värld. Boka Isabelle som konferencier eller föreläsare här!

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

 • Omställningskollen - läge och hopp kring klimatkrisen (tillsammans med Anna Branten)
 • En föränderlig värld – business as UNusual. En trendföreläsning om förändring i en föränderlig värld
 • Skala av och fylla på – Är ditt nuvarande liv egentligen det som du vill leva?
 • Teknik, trender och användare – när det omöjliga blir nya möjligheter
 • En älskad yta med djup – så skapar du hemmet som håller längre än nästa trend
 • Hem, hållbara hem! – om framtidens boende och samtidens utmaningar
 • Isabelle föreläser och arbetar som moderator

Presentation

Isabelle McAllister är kreatör, föreläsare, poddare och TV-profil som inriktar sig på hållbarhet inom förändringsprocesser, innovation och trenderi. Isabelle har ni sett i en mängd program såsom Fixa rummet, Äntligen hemma, Packat & Klart, Maxat (med Erik Ekstrand), Sommartorpet och Klimatrenoverarna. Isabelle åkte 2018 till Bali med sin familj för två år av vidareutbildning inom klimat- och miljöfrågor och livsbejakande, en resa som bland annat tillförde en extra dimension kring hennes föreläsningar inom temat förändring i en föränderlig värld.

I podden Förnyarna delar Isabelle McAllister och Anna Branten med sig av tankar kring den nya värld vi är på väg in i. Hur kan vi leva och verka framöver med akut klimathot, AI, politiska svängningar och förändrade jobbmöjligheter?

Isabelle McAllister föreläser även gärna om hur modern teknik förändrar vårt skapande, om kreativa processer och hur du bäst använder dem, om det älskade och hållbara hemmet och om framtidens boende. Isabelle är en etablerad och älskad inspiratör med ett ödmjukt och nyfiket förhållningssätt till sin egen arena. Färg, form, teknik och omvärldsanalys kan Isabelle McAllisters bättre än de flesta, men hennes styrka som talare handlar också om närvaro och passion. För Isabelle handlar inredning och trender inte främst om årets färg eller framtidens möjligheter, utan om människorna i rummet.

Med personlighet och smittande engagemang tar Isabelle med lyssnarna på en färgstark resa späckad av humor och handfasta tips. Oavsett tillfälle så bjuder hon alltid på glädjefylld inspiration och nya idéer. Boka Isabelle McAllister som konferencier eller för en föreläsning om hållbarhet, trender, teknik, inredning, entreprenörskap eller framtidens boende.

I samarbete med Promotor Media

Omställningskollen
Uppdatering kring klimatkrisen. En rapport kring läget, vad som görs för att klara den, och hur nya ekonomier och affärsmodeller håller på att utvecklas. (Tillsammans med Anna Branten)

En föränderlig värld – business as UNusual
En trendföreläsning om förändring i en föränderlig värld. Klimatkris, teknikutveckling, virushot och en politisk rörelse som är svår att förutspå. Att utvecklas är inget nytt men aldrig tidigare har det skett med så sådana stormkliv. Vilka företag tar sig an utmaningarna på ett innovativt sätt och vilka är det som missar bollen? Är det inte dags att tänka kring de mål vi sätter och vad vi egentligen värdesätter? Hur kan vi som företag och individer bli hållbara på flera olika sätt?

Skala av och fylla på – Är ditt nuvarande liv egentligen det som du vill leva?
Två års livsomställning på Bali i Indonesien bar med sig nya perspektiv hur både livet ska levas men också i relationen till hur vi gör saker här hemma. Det är faktiskt inte nödvändigt att flytta till en ö på andra sidan världen för att få förändring men hur vågar man egentligen ta steget och vad bör man tänka på? Isabelle delar med sig av sin både inre och yttre resa på ett roligt och personligt sätt.

Teknik, trender och användare – när det omöjliga blir nya möjligheter
Twitter väljer president, 3D-skrivaren gör antibiotika och du swishar en tia för fikat. Dagens teknikutveckling är snabb och öppnar upp möjligheter som vi för tio år sedan knappt kunde föreställa oss. För att vara öppna för alla förändringar, och kunna tillgodose kundernas nya behov, behöver nästan alla företag vara både flexibla och kreativa. Men hur? Vilka verksamheter lyckas bra och varför? Vad finns det för roliga koncept att inspireras och lära av? Hur ser trenderna ut i världen och vad snackas det om på forskningsavdelningarna just nu? En omvärldsbevakande, inspirerande och upplysande föreläsning om modern vardagsteknik och de som gör allting möjligt: Användarna.

En älskad yta med djup – så skapar du hemmet som håller längre än nästa trend
Vi svenskar renoverar mest i världen. Det handlar såklart om att vi har råd, vi kan helt enkelt renovera mer än många. Men varför gör vi det? Är det bara ett uttryck för ytlighet och tävling med grannarna? Eller handlar det kanske om att vi spenderar rekordmycket tid hemma? Vårt klimat gör innemiljön viktig. Våra hem är inte bara ett ställe där vi sover och byter kallingar, det är den plats där vi lever våra liv. Och då vill vi ju trivas där. Men att byta kök, badrum eller möblemang så fort andan faller på tär på både plånbok och miljö. Här delar därför Isabelle McAllister med sig av sina bästa tips på återbruk och smarta lösningar – men också massor av inspiration och nya trender. Målet är ett personligt och miljömässigt hållbart hem som får hela familjen att trivas. Och som inte kostar skjortan.

Hem, hållbara hem! – om framtidens boende och samtidens utmaningar
Solcellsförsörjda bostadsområden, skyskrapor i trä och konstgjorda skogar, kontoret på fickan och intelligenta hus – hur ser trenderna ut för det moderna boendet och framtidens arbetsplatser? Och hur förhåller vi oss till en värld där klimathot, digital utveckling och urbanisering rusar på i nästan samma takt? Det moderna samhällets fysiska utformning påverkar alla oss som är en del av det, och förändrar hur vi lever, bor och arbetar. I den här föreläsningen gläntar vi tillsammans på dörren till framtidens hållbara hem. Inspireras av arkitektur- och inredningstendenser från hela världen och lär dig mer om vad som väntar – och om det som händer just nu!

Med personlighet och smittande engagemang tar Isabelle McAllister med publiken på en färgstark resa späckad av fakta, humor och handfasta tips. Ring 031-780 32 35 för att boka Isabelle McAllister för en föreläsning eller som konferencier.

Länsförsäkringar Västernorrland
Formex Stockholm
ABF
Casino Cosmopol
Shortcut
K-Rauta
Mio
Dannero Travbann
Symässan

– Programledare Sommartorpet, Äntligen Hemma, Äntligen Trädgård, Fixa Rummet, Maxat mfl
– Driver podden ”Förnyarna” med Anna Branten och tidigare ”Röse & McAllister” tillsammans med Eva Röse
– Författare till Rum för kidsen, och Alla balla kalas
– Delar ut Isabelle-stipendiet varje år till kvinna inom hantverkarbranschen
– Krönikör Family Living och Sköna Hem mfl
– Har gått ett år på motsvarande Konstfack i Belgien, haft utställningar i Tokyo och sålt sina customizade sneakers i New York
– Startade sitt första företag i Belgien som tjugoåring och jobbade halvtid på reklambyrå vid sidan av gymnasiet

 

 • Isabelle var en riktig kanonbokning till vårt event, hon tillförde energi, kunskap och analys på ett sätt som våra gäster verkligen uppskattade. Hon var dessutom extremt rolig och lätt att ha att göra med. Lösningsorienterad och trevlig. Jag kan verkligen rekommendera henne till ditt event.

  • Tomas Stålmarck, eventansvarig Allerdagarna
 • Vår kundkväll med Isabelle McAllister var verkligen magisk. Glädje, förväntan och sist men inte minst en fantastiskt kundvänlig föreläsning av Isabelle. Otroligt inspirerande och kul!

  • Anna Hultman, VD Happy Homes Skellefteå
 • Isabelle inspirerar på så många välinredda och crazy våningsplan. Hon får var och en att våga ta tag i saker både inom färg, form framförallt livet. Hon är ett levande bevis för att du själv skapar ditt liv. Isabelle är alltid påläst, kunnig och fylld med fakta om nutiden och framtidens trender.

  • Pehr Hante, tidigare ansvarig Hem & Villa mässan
 • Isabelle var en riktig kanonbokning till vårt event, hon tillförde energi, kunskap och analys på ett sätt som våra gäster verkligen uppskattade. Hon var dessutom extremt rolig och lätt att ha att göra med. Lösningsorienterad och trevlig. Jag kan verkligen rekommendera henne till ditt event.

  • Tomas Stålmarck, eventansvarig Allerdagarna
 • Vår kundkväll med Isabelle McAllister var verkligen magisk. Glädje, förväntan och sist men inte minst en fantastiskt kundvänlig föreläsning av Isabelle. Otroligt inspirerande och kul!

  • Anna Hultman, VD Happy Homes Skellefteå
 • Isabelle inspirerar på så många välinredda och crazy våningsplan. Hon får var och en att våga ta tag i saker både inom färg, form framförallt livet. Hon är ett levande bevis för att du själv skapar ditt liv. Isabelle är alltid påläst, kunnig och fylld med fakta om nutiden och framtidens trender.

  • Pehr Hante, tidigare ansvarig Hem & Villa mässan
Close