Galadax? Tips på konferencier med guldkant!

11 okt 2017

Vi närmar oss årsskiftet med stora kliv och med det en intensiv galasäsong. Näringslivsgala, prisutdelning eller glittrande julfest? Här tipsar vi om fem proffsiga konferencierer som sätter guldkant på ditt event!

Nyfiken på dessa talare eller vill du ha andra tips på konferencier och rolig programledare? Vi har över 300 talare i vårt nätverk. Slå oss en signal på 031-780 32 35 så hjälper vi dig snabbt att boka en konferencier med guldkant!

En rolig konferencier får du med Gina Dirawi

Gina Dirawi – Årets Programledare x2

Gina Dirawi blev snabbt en av Sveriges starkast lysande stjärnor. Som den första 90-talisten att leda Melodifestivalen lyckades hon uppfylla ett av sina stora mål. Letar du efter en konferencier med stor charm, lysande scennärvaro och stor professionalism är det Gina Dirawi du ska anlita. Just nu glänser hon som programledare i Idol på TV4. Ett hett tips på konferencier!
Läs mer om Gina Dirawi här

Boka Mi Ridell för sång, som konferencier, moderator eller en rolig föreläsning om kroppspråk och kommunikation

Mi Ridell – Konferencier med extra allt

Behärskar ämnet, publiken, musiken och sången! Mi Ridell är en av Sveriges mest mångsidiga scenpersonligheter. Hon är föreläsare, skådespelerska, musiker och moderator. Mi är en perfekt konferencier för den som vill ha ”extra allt”. Hon kan leda programmet med full kontroll under dagen och vara underhållare på kvällen. Med Mi får ni stort engagemang, energi och mycket glädje.
Läs mer om Mi Ridell här

Boka Carin da Silva som konferencier eller moderator när ni önskar energi på scenen

Carin da Silva – Dansande konferencier

Vi lärde känna Carin da Silva när hon var professionell dansare i TV4:s Let’s dance. Sedan dess har hon bla varit programledare för Förkväll, AdamLive och Kändishoppet på TV3. Carin da Silva är en energigivande, kunnig och mångsidig konferencier som passar alla typer av publiker. Med varm energi skapar hon en trygg känsla både för talare och publik.
Läs mer om Carin da Silva här

 

Boka komikern Josefin Johansson för en föreläsning, standup, allsång eller som rolig konferencier.Josefin Johansson – Komiker, konferencier och Allsångsledare

Sjunger lika bra som hon skämtar! Josefin Johansson har skrivit och agerat för TV och radio sedan 2006 då hennes karriär började på Sveriges Radio P3, tex för Allsång på Skansen, Robins och Extra Extra. Josefin har varit nominerad till Årets kvinnliga komiker två gånger och har en växande internationell karriär. Boka Josefin Johansson för allsång, standup eller som rolig konferencier!
Läs mer om Josefin Johansson här

Boka proffsiga radioprofilen Titti Schultz som konferencier, moderator eller debattledare här.Titti Schultz – Årets moderator 2016

Lång erfarenhet från mediabranschen och tjugo år i direktsänd radio har gjort Titti Schultz till en av våra mest populära konferencierer. Hon uppskattas särskilt för sina snabba repliker, humor och förmåga att få deltagarna att känna sig trygga. Och trygghet är också vad du som arrangör känner. Titti Schultz är ett superproffs som ser till att eventets syfte och röda tråd aldrig tappas bort.
Läs mer om Titti Schultz här

Slå oss en signal på 031-780 32 35 så hjälper vi dig snabbt att boka en konferencier med guldkant, eller om du vill ha fler tips på konferencier till er näringslivsgala, prisutdelning eller julfest!