Julklappsböcker av populära talare

13 dec 2018

Kunskap, inspiration och underhållning – hårda klappar är bäst. Här får du tips på julklappsböcker av populära talare som kommit ut med bok under hösten. Fyll julklappssäcken med alltifrån drottningsylt till politik. En present till medarbetarna, familjen eller dig själv?

Boka en föreläsning med Christina Stielli författare till boken Greppa förändring, om arbetsglädje och medarbetarskap.Till medarbetarna. Christina Stielli är utsedd till Årets Talare flera år i rad och en mycket populär föreläsare på teman kring medarbetarskap, arbetsglädje och förändring. Nu är hon aktuell med boken Greppa Förändring: en guide som gör dig klokare, gladare och mer framgångsrik. I den här boken delar hon med sig av metoder och processer för att hantera alla naturliga och självklara hinder vi kan uppleva i en förändring. Läs mer om Christina Stielli föreläsningar här.

 

Boka en föreläsning med Anna Kinberg Batra författare till boken Inifrån.Till chefen. Anna Kinberg Batra blev Moderaternas partiledare 2015, den första kvinnan i partiets historia. Men i stället för att bli Sveriges första kvinnliga statsminister blev hon den första moderatledaren på över 100 år som tvingades avgå i förtid. Nu berättar Anna Kinberg Batra vad som hände, hur hon tänkte och hur det kändes. Boken Inifrån är hennes personliga berättelse om några dramatiska år i svensk politik, om vardagslivet som statsministerkandidat och om ledarskap när allting förändras. Läs mer om Anna Kinberg Batras föreläsningar här.

 

Moderatorerna Karin Klingenstierna och Åsa Lindell är författare till boken Yrke Moderator.Till kollegan. Karin Klingenstierna och Åsa Lindell har en lång karriär som samtalsledare och moderatorer. Nu har de skrivit boken Yrke: Moderator om konsten att moderera för dig som är, vill bli eller anlitar en moderator. Rollen har genom åren utvecklats och fått ett erkännande som profession med stor betydelse för mängder av möten, konferenser och seminarier. Det finns därför ett växande behov av kunskap om hur man tar sig an uppdraget att leda ett event till framgång. Läs mer om Karin Klingenstierna och Åsa Lindell här.

 

Boka en föreläsning med Emma Frans författare till boken Sant, Falskt eller Mittemellan.Till svärföräldrarna. Emma Frans är forskare på Karolinska Institutet och vetenskapsjournalist. Nu är hon aktuell med boken Sant, falskt eller mittemellan där hon redogör för de vetenskapliga svaren på stora och små frågor om allt från hälsa till kärlek; som vanligt underhållande men ändå pedagogisk och korrekt. Och genom alla exemplen får läsaren ytterligare en lektion i vetenskapligt tänkande. För dig som vill bli smartare och dessutom få underhållande material till fika- eller middagsdiskussioner. Läs mer om Emma Frans föreläsningar här.

 

Boka en föreläsning med Josefin Johansson författare till boken Drottningssylt.Till kompisen. Kungar, prinsar, grevar och baroner. Statyer, gator, kurvor och torg. Vi vet det mesta om vad de manliga kungliga gjort förr, för dom pratar vi om jämt. Men vad höll alla drottningar på med hela historien? I boken Drottningsylt berättar Josefin Johansson roliga, hemska och nästan helt sanna sagor om Sveriges alla drottningar – från vikingatidens Sigrid Storråda till drottning Silvia idag. Josefin Johansson är utsedd till Årets kvinnliga komiker och vann På Spåret 2018. Hon är också programledare för Smartare än en femteklassare på SVT. Läs mer om Josefin Johanssons föreläsningar här.

Fler julklappsböcker av populära talare hittar du här. Nyfiken på någon av författarna? Slå oss en signal på 031-780 32 35 så hjälper vi dig snabbt att boka en bokaktuell föreläsare.