Malin Lundskog

Föreläsare om hälsa, stress och mål

Malin Lundskog har hälsan i fokus samtidigt som hon har för många måsten, för kul på jobbet och alldeles för lite tid. Hon bjuder på energi och glädje under sina inspirerande föreläsningar och kurser om hälsa och menar att hälsan är ett medel att nå framgång i livet med. Malin lämnar ingen oberörd i sitt sätt att kommunicera med åhörarna, varken när hon delar med sig av sin kunskap eller sina egna erfarenheter som utbränd, maratonlöpare och allt däremellan…

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

 • Glad Fri Stark alt. Glad Fri Stark för laget och jaget - föreläsning där hälsan agerar hävstång.
 • Stressa, det är lugnt! - Workshop/föreläsning om hur du lugnt kan stressa vidare. Eller?
 • Löpning som stresshantering - Föreläsning om hur löpningen fungerar som världens bästa (?) stresshanteringsmirakel!
 • Hjulande hälsa Föreläsning/workshop som visar hur knäppt det är med generella friskvårdsbidrag om företaget ska vinna hållbara medarbetare och lönsamhet.
 • Nej, motivation räcker inte! - föreläsning som avslöjar varför motivation inte är tillräckligt och hur dina ursäkter lurar dig att undvika nya hälsosamma vanor.

Presentation

Malin Lundskog bjuder på sig själv och delar generöst med sig av både sin energi och sin kunskap när hon föreläser eller leder workshops inom hälsa. Hon har en bakgrund som informatör och kommunikatör, vilket du som åhörare har glädje av: hon är tydlig med vad hon vill förmedla! Under de senaste 15 åren har Malin jobbat med hälsoutveckling i form av mental och fysisk träning. Hon blev själv en gång sjuk pga av kraven på sig själv och den ohälsosamma organisation hon då arbeta i. Utmattningsdepressionen som följde var inte bara av ondo, något Malin förmedlar under sina föreläsningar då hon pratar om sambandet mellan kroppen och knoppen.

Annat som Malin gärna delar med sig av är hennes kompetens som målbildstränare, passionerad löpare och löpcoach, personlig tränare på specialistnivå och gruppträningsinstruktör. Ja, så är hon författare och talare också. Det var inte Malin som myntade uttrycket ”du kan omöjligt säga omöjligt om framtiden” men hon lever och inspirerar efter det. Hon är inte svårövertalad när det gäller att prata om träning (både fysisk och mental), stress, löparkärlek, njutningssegling, vinterbad, ÖIS och hundpromenader. Om inte det räcker så kan du alltid prata Bruce Springsteen med henne…

Som värsta olympiern siktar Malin Lundskog snabbare, starkare och högre mot nya utmaningar med sitt Hälsa mera. Hon vill få oss att sluta fokusera på kilon och kilometrar och istället njuta av all den glädje, frihet och styrka som hälsan innebär om vi ser den som en helhet där en skön själ, en klipsk kropp en hjulande hjärna och glada ögon betyder massor.

Foto: Patricia Mellin

Glad Fri Stark – med hälsan i fokus
Föreläsningen för dig som vet att hälsan är viktig för att skapa energi och orka göra allt du vill göra.

Du är frustrerad över att du inte hinner eller orkar träna, äta bra, vila eller skratta så mycket som du vill. Malin bjuder på enkla och konkreta tips som du kan börja använda dig av direkt, både hemma och på jobbet.

Funkar för företag, egenföretagare och privatpersoner.

Stressa lugnt
Workshop/föreläsning om hur du lugnt kan stressa vidare
Det är vår förmåga att stressa som gör att vi har överlevt från det att de första människorna tog sina stapplande steg på jorden, fram till idag. Så: det är klart att det är bra att ha mycket att göra? Stressen gör att du inte behöver äta, sova eller röra på dig – du är ju ändå på alerten hela tiden. Orkar allt! Och ändå: allt prat om hur farligt det är med stress. Och hur viktigt det är att motionera. Att äta rätt. Att sova gott. Under Stressa lugnt får du veta hur allt hänger ihop och hur ett träningspass, som tar tid från dina viktiga arbetsuppgifter, kan göra dig klokare, gladare, smartare. Malin ger dig verktygen att hantera stress med, oavsett om du behöver mer eller mindre av den. Hon ger dig en inblick i vad stress är, varför den finns och hur du och din omgivning har glädje av varandra när det är för mycket att göra. Eller för lite…

Nej, motivation räcker inte! 
– föreläsning som avslöjar varför motivation inte är tillräckligt och hur dina ursäkter lurar dig att undvika nya hälsosamma vanor.

Alla vet! Alla kan! Och ändå… Ta chansen att hitta ditt sätt att hälsa mera™, inte löpsedlarnas. Hitta ditt sätt att tagga till och verkligen ta det första, viktiga steget åt det håll som gör dig piggare, starkare, snabbare och mycket mer effektiv, både hemma och på jobbet. Sen nästa steg. Och nästa. Och… Den här föreläsningen inspirerar och ger dig verktyg till att inte bara hitta utan behålla lusten. Det jobbiga med den är att du tvingas att se vad som stoppar dig…

För grupper, inom företag och andra typer av organisationer och föreningar. Funkar fint för privatpersoner.

Löpning som stresshantering
Föreläsning om hur löpningen fungerar som världens bästa stresshanteringsmirakel! Tack vare löpning blir du både pigg och lugn, glad och fokuserad och inte minst smart. Allt hänger på hur du tränar, när du tränar och kanske till och med på vem du tränar med. Kroppen och knoppen har en sanslös förmåga att samarbete. Låt dem göra det! Förutom kunskap bjuder jag på min egen erfarenhet från både unika Göteborgsvarv (jag lovar!), utmattningsdepressioner och hur löpningen är min klapp på axeln.

Perfekt som kick off inför till exempel en löparsatsning på företag för att motivera fler att hänga med eller få dem som är med att se ALLA fördelar med löpning. Funkar självklart för privatpersoner som letar andra motivationsfaktorer än tider och distanser. Och löpningen kan översättas till annan form av konditionsträning.

Hjulande hälsa
Föreläsning/workshop med inspiration, aha-upplevelser och energi paketerat i hjulformat. Om hur du får ditt eget hälsohjul med kropp och knopp, kost, kraft, vila, lycka och sans obalans att rulla bäst. Hälsa är ett verktyg för framgång! En föreläsning om hälsan som helhet och med exempel på hur du kan avgöra vad som är bäst för just dig. Och ditt företag.

Hälsa är ett verktyg för framgång, för ökad lönsamhet, effektivare organisation, gladare, friskare och långsiktigt hållbara medarbetare. En skön själ, klipsk kropp, hjulande hjärna och glada ögon – det är hälsa det, en större framgångsfaktor för ditt företag än du nånsin kunnat tro. Genom att låta hälsan bli en naturlig del av arbetsdagen blir du och dina medarbetare mer effektiva, lönsamma, produktiva och motiverade. Det tjänar alla på!

Perfekt för grupper/avdelningar/företag som vill göra hälsan till en imagefråga och ser fördelarna med att individanpassa friskvårdssatsningar.

SCA
Stena fastigheter
Mölndal Energi
Sats
Ariton förlag
FMR
Qoola Qvinnor

– Författare till ”Glad Fri Stark – en bok om hälsa” samt ”Hälsan i fokus – för framgångsrika ledare”
– Diplomerad målbildstränare
– Personlig tränare på specialistnivå
– Kvinnlig företagare

 • Så kul att höra och så bra! Cool, säker, ödmjuk och rolig! Grym!!

  • Mari Liepins, Vision
 • Jag är jättenöjd! Mycket energi i föreläsningen som gjorde mig engagerad hela tiden. Och så lärde jag mig en hel del om stress.

  • Susanna, tågvärdinna SJ
 • Så kul att höra och så bra! Cool, säker, ödmjuk och rolig! Grym!!

  • Mari Liepins, Vision
 • Jag är jättenöjd! Mycket energi i föreläsningen som gjorde mig engagerad hela tiden. Och så lärde jag mig en hel del om stress.

  • Susanna, tågvärdinna SJ
Close