Sanna Lundell

Programledare och journalist

Sanna Lundell är en ständigt aktuell programledare och journalist. Hon är en av Aftonbladets mest lästa och omdebatterade kolumnister - med hjärtefrågor som solidaritet, feminism, antirasism och barnens rätt i samhället. Sanna Lundell är programledare för Karlavagnen i P4 och har tidigare tex vunnit en Kristall för serien Stalkers, sommar- och vinterpratat i P1 och drivit Fyllepodden. Utifrån den uppmärksammade dokumentären Djävulsdansen föreläser hon om medberoende, missbruk och psykisk ohälsa.

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

  • Djävulsdansen - Så blir man fri från medberoende
  • Hur vet man att man är medberoende?
  • Vägen ut - Hur hjälper man någon?
  • Vi måste våga prata om det
  • Anhörig - så överlever du

Presentation

Sanna Lundell är journalist, kolumnist och programledare. Hon är en av Aftonbladets mest lästa och omdebatterade kolumnister och bloggare – och för ämnen som solidaritet, feminism, antirasism och barnens rätt i samhället. Hon har gjort ett flertal tv-produktioner för TV3 och vann en Kristall för serien Stalkers. Sanna Lundell är en intelligent och driven person som ofta får uttala sig i media om orättvisor och dagsaktuella frågor. Sanna har också studerat religionsvetenskap och islamologi.

Tillsammans med Ann Söderlund uppmärksammade Sanna Lundell ämnet medberoende med den omtalade dokumentärserie Djävulsdansen på SVT. Serien sågs av över 1 miljon tittare och blev oerhört omskriven. Duon har också gett ut en bok med samma namn. Genom Djävulsdansen har Sanna Lundell satt fokus på ett viktigt ämne som berör stora delar av Sveriges befolkning. 350.000 svenskar uppfyller kriteriet för alkoholberoende. Lägg sedan till spelmissbruk, psykisk ohälsa, sexmissbruk och drogberoende för att inse vidden av hur många människor som lever nära någon som missbrukar.

Med en ärlig och varm ton förmedlar Sanna Lundell en spännande föreläsning fylld med fakta, humor, goda råd och vägledning kring medberoende och vägen ut.

Djävulsdansen – Om medberoende, missbruk och psykisk ohälsa
Med den omtalade dokumentärserien Djävulsdansen på SVT uppmärksammade Sanna Lundell och Ann Söderlund ämnet medberoende. Serien sågs av miljontals tittare och blev oerhört omskriven. Tio procent av befolkningen har olika grader av beroendesjukdomar och anhöriggruppen är fyra till fem gånger större. Sanna berättar om hur det är att leva med någon som är beroendesjuk och hur man blir fri från medberoende. Sanna Lundell är programledare för Karlavagnen i P4 och har tidigare tex vunnit en Kristall för serien Stalkers, sommar- och vinterpratat i P1 och drivit Fyllepodden.
Boka Sanna Lundell på 031-780 32 35.

– Programledare Karlavagnen
– Kristallenvinnare
– Sommarpratare
– Författare till Djävulsdansen
– Utsedd till Årets Mama
– Utbildad journalist vid Poppius