Hetaste talarna just nu!

29 aug 2017

En Nätvandrare, Världsmästare, Internetforskare, Färgstark komiker och Årets Talare. Med korta ord beskrivna – fem föreläsare som just nu är extra efterfrågade hos oss! En mer rättvis och beskrivande bild av de hetaste talarna just nu hittar du nedan.

Nyfiken på de dessa populära föreläsare eller vill du ha andra förslag på aktuella talare, föredragshållare och komiker? Vi har över 300 talare i vårt nätverk. Slå oss en signal på 031-780 32 35 så hjälper vi dig snabbt att boka en föreläsning med de hetaste talarna just nu!

Boka en föreläsning med Elaine Eksvärd om retorik, härskarteknik och ledarskap.

Elaine Eksvärd – Retorikstjärna och Årets Talare 2016

Retorik, vardagsmakt, ledarskap och generationskoder – Elaine Eksvärd lär oss att snacka snyggt och kommunicera effektivt. Hon är en av Sveriges mest anlitade föreläsare, författare till flera bästsäljande böcker och driver en av landets mest lästa bloggar. Kan du tala, så kan Elaine lära dig konsten att få folk att lyssna. Boka en föreläsning med Elaine Eksvärd när ni vill ha en stor dos inspiration, handfasta verktyg och mycket skratt. Utsedd till Årets Talare!
Läs mer om Elaine Eksvärd här

 

Boka en föreläsning med Mina Dennert grundare av Jag är härMina Dennert – Journalist bakom #jagärhär

Över 70.000 nätvandrare har slutit upp bakom Mina Dennerts initiativ #jagärhär som arbetar mot hat och hot på nätet. Genom civilkurage städar medlemmarna upp rasistiska, kränkande och faktaskeva kommentarer på internet. Anna Lindh-priset, Årets superkommunikatör och Årets Samhällsaktör är några av de utmärkelser som Mina Dennert har tagit emot för #jagärhär. Hör henne berätta om arbetet för ett mer inkluderande samhälle och vad ni kan göra på er arbetsplats! Läs mer om Mina Dennert här

 

Boka en föreläsning med simmaren Therese Alshammar om mål, motivation, träning och ledarskap.Therese Alshammar – Simmare och världsmästare

Sex raka OS, tre OS-medaljer, tolv VM-guld och över 70 internationella medaljer. Therese Alshammar har vunnit flest medaljer av alla simmare i hela Europa. En sagolik karriär som belönats med både Jerringpriset och dubbla utmärkelser för Årets kvinnliga idrottare. Hur blir man bäst i världen? Hör Therese Alshammar berätta om karriär, prestationsmiljö, målbilder, ledarskap och motivation. Boka Sveriges mesta simmare här!
Läs mer om Therese Alshammar här

 

Boka internetforskaren Annakarin Nyberg som konferencier, moderator eller för en föreläsning kring IT, sociala medier och varumärke

Annakarin Nyberg – Internetforskare och Sommarpratare i P1

Annakarin Nyberg är internetforskare, föreläsare och bästsäljande författare. Hon föreläser om digitalt entreprenörskap och härskartekniker i sociala medier. Annakarin talar också om äldre och IT och vad som kan hända när de lite bortglömda användarna tar klivet ut på nätet. Annakarin Nyberg har även skapat en stor säljsuccé med kunskapsböcker för barn tillsammans med bloggaren UnderbaraClara. Uppskattad Sommarpratare 2017!
Läs mer om Annakarin Nyberg här

 

Komikern Zinat Pirzadeh kan du boka för standup, konferencier eller föreläsning om mångfald, hedersvåld och integration.

Zinat Pirzadeh – Färgstark komiker och mångfaldsföreläsare

Från Iran till det lilla norrländska samhället Glommersträsk. Ofta är det skillnaderna, men också likheterna, mellan Sverige och Iran som hamnar under luppen när komikern Zinat Pirzadeh ställer sig på en scen. Hennes stand up är upplyftande fri från påhopp på publiken och skämt ”under bältet”. Zinat brinner för mänskliga rättigheter och du kan även boka henne som föreläsare på teman som mångfald, integration och hedersvåld. Alltid högsta betyg för Zinat Pirzadeh! Läs mer om Zinat Pirzadeh här

 

Slå oss en signal på 031-780 32 35 så hjälper vi dig snabbt att boka en föreläsning med någon av de hetaste talarna just nu – eller om du vill ha tips på fler aktuella och populära föreläsare, moderatorer eller underhållare!