Talaruppdrag i november

30 nov 2017

Aldrig har vi haft så många talare ute på uppdrag som denna månad. Ändå går årets mörkaste månad till historien som en av de mörkaste någonsin. Att omfattningen av #metoo är så stor, så mörk och så djupt rotad är svårt att smälta. Vår verksamhet känns viktigare än någonsin och hoppet om en mer jämställd värld för våra döttrar än mer levande.

Tack alla våra kvinnliga föreläsare, experter, utbildare, moderatorer och komiker som tar en självklar plats på scenen. Utan er – ingen revolution. Här är några av de talaruppdrag och föreläsningar i november som våra talare genomförde för våra kunder.

Nyfiken på någon av talarna nedan eller vill du ha andra förslag? Slå oss en signal på 031-780 32 35 så hjälper vi dig snabbt att boka den bästa föreläsaren till ert nästa event.

Ulla-Lisa Thordén hjälpte kreativa företagare i Skellefteå med sitt sälj samt pratade utifrån sin nya bok ”Möt kunden öga mot öga” för ett kvinnligt nätverk hos KPMG.
Lovisa Lofsan Sandström genomförde sju föreläsningar på sju dagar varav en peppande lunchföreläsning hos Dustin.
Zinat Pirzadeh höll på 3 dagar hela 6 föreläsningar i olika städer i Norrland för kommunala medarbetare, temat var kulturella skillnader och integration.
Karin Klingenstierna höll i trådarna för Vårdkonferensen i Umeå samt modererade Folkbildarforum i Linköping.
Angela Ahola föreläste om första intrycket för företagare i Tierp, medlemmar i Solskyddsförbundet samt medarbetare hos Sjöfartsverket i Göteborg.
Johanna Stål, hållbarhetsexperten och Caminoredaktör, inspirerade studenter på Lerums gymnasium inför deras egna hållbarhetsprojekt.
Camilla Ljunggren genomförde tre frukostföreläsningar på tema entreprenörskap för fackliga medlemmar i Stockholm, Göteborg och Malmö samt inspirerade byggelever kring nätverkande.
Siduri Poli föreläste om innovation och blockchain för Paper Province samt modererade för andra året i rad Insight Expo.
Antiha Schulman pratade entreprenörskap, sociala medier och varumärke för studenter på Handelshögskolan i Jönköping.

Talaruppdrag för våra föreläsare, moderatorer och komiker i november 2017.

Vill du veta mer om något av talaruppdragen ovan? Ring 031-780 32 35 så hjälper vi dig snabbt!

Eller så söker du själv efter talare eller ämne så hjälper vi dig i nästa steg.