Föreläsare på Kvalitetsmässan 2017

14 nov 2017

Förra gången Kvalitetsmässan arrangerades drog den härliga duon Pia Johansson och Elizabeth Kuylenstierna rekordpublik när de föreläste om kommunikation tillsammans. I år har vi många föreläsare på plats när Europas största konferens och fackmässa om verksamhets- och samhällsutveckling arrangeras 14-16 november.

Kvalitetsmässan är Sveriges största mötesplats för alla som arbetar med att utveckla den offentliga sektorn. Här samlas politiker, förtroendevalda, tjänstemän, företag och föreläsare för kunskapsutbyte, inspiration och kompetensutveckling. Kvalitetsmässan 2015 lockade 7 500 besökare och 144 utställare till Svenska Mässans lokaler i Göteborg – det är ett fantastiskt forum för våra föreläsare att visa upp sin kompetens.

Temat för Kvalitetsmässan 2017 är:  “Det nya Sverige”. Sverige är ett land i snabb omvandling på många sätt. Den svenska välfärden förändras i takt med nya utmaningar och nya möjligheter. Digitalisering, innovationer och nya idéer för bättre verksamheter är en förutsättning för att behålla en välfärd i världsklass.

Som tidigare är mässan uppdelad i de stora områdena Vård & omsorg, Skola, Samhälle samt Ledarskap & Utveckling. Det delas ut nationella utmärkelser till förebilder inom den offentliga sektorn och konferensprogrammet är gediget och fyllt med experter och föreläsare.

Talare och föreläsare på Kvalitetsmässan 2017 är bl.a.:
– Chefredaktören och digitaliseringsexperten Frida Boisen
– Retorikkonsulten Elaine Eksvärd
– Moderator Karin Klingenstierna
– Kommunikationsproffset Karin Zingmark
– Hedersvåldskämpen Sara Mohammad
– Programledare Kattis Ahlström
– Världsmästaren i skidor Anja Pärson
– Armbryterskan och miljökämpen Heidi Andersson

Ta chansen att höra dessa föreläsare på Kvalitetsmässan 2017 om du har möjlighet! Och vill du boka någon av talarna till ert nästa event så slår du oss en signal på 031-780 32 35

Boka talare eller föreläsare på Kvalitetsmässan?